Skip to main content
 • Praktijk voor Chinese en Japanse acupunctuur

  Regio Arnhem-Ede-Wageningen
 • Praktijk voor Chinese en Japanse acupunctuur

  Regio Arnhem-Ede-Wageningen
 • Praktijk voor Chinese en Japanse acupunctuur

  Regio Arnhem-Ede-Wageningen
 • Praktijk voor Chinese en Japanse acupunctuur

  Regio Arnhem-Ede-Wageningen

Praktijk IJspeert

Emmenhoeve 12
6721 LC Bennekom

Tel. 06 - 43 97 54 52

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TCMA-logo

20131003 11A9584

IMG 0478

Gespannen rug en lichaam

Sinds twee jaar word ik door Ellen behandeld. Ze helpt  mij bij rugpijn, gespannen lichaam en geest. Elke bezoek bij haar heeft duidelijk een positieve invloed op mijn gevoel of kwaal. Ellen beheerst haar vak uitmuntend. Ze heeft een enorm empathisch vermogen. Ze voelt mij heel goed aan en daarbij zoekt ze niet naar de oplossing van het probleem maar in eerste instantie naar de oorzaak. Heel veel gezondheid problemen kun je via acupunctuur en goed advies over voeding en beweging oplossen of duidelijk verzachten. Daar is Ellen een meester in. 

                                                                                      Aleksandra

Rugklachten/moe

Ik ben bij Ellen in behandeling geweest voor het verlichten van pijnklachten in mijn rug en vermoeidheidsklachten. Ik ben erg positief over de behandeling. Ellen legt duidelijk uit wat ze gaat doen en wat ze daarmee wil bereiken. Tijdens de behandeling geeft ze telkens aan wat ze tegen komt en er is alle ruimte voor het stellen van vragen. Wat ik persoonlijk zo mooi vind aan haar behandeling is dat je er zelf weinig voor hoeft te doen! Na de behandeling krijg je nog wat tips voor de tussen liggende periode  Heerlijk. Ik telkens er ontspannen en met voelbaar meer energie weer weg en in de dagen daarna pakt het lichaam het dan zelf weer op.

                                                                                                                   Rien

Rug- en darmklachten

Ook ik ben sinds 2 jaar onder behandeling van Ellen voor artrose (stenose). Het geeft mij  verlichting,vooral in het lumbale deel van mijn rug. Ook gaf Ellen mij advies wb. het tillen en bukken. Daar heb ik veel baat bij. Nadat ik, vanwege een acute blindedarm ontsteking, geopereerd was kreeg ik last van een onrustige darm syndroom. Na een paar behandelingen was ik daar van af. Ook gaf Ellen mij adviesen wb. voeding, met goed gevolg! Ik ben mij er van bewust dat mijn artrose niet geneest. Wel functioneer ik dank zij Ellen ‘s behandelingen en vooral door de wijze waarop zij lichaam en geest elke keer elkaar verbindt. Verder sluit ik mij volleidig aan bij hetgeen Aleksandra over Ellen’s vakmanschap en empatische kwaliteiten heeft geschreven. Ellen heel veel dank tot dus ver.            Jules

Rugklachten

In 2009 ben ik bij Ellen terecht gekomen via een kennis. Ik had toen flinke rugklachten waardoor ik vaak mijn bed uit moest 's nachts. Fysio- en manuele therapie in combinatie met rugspier versterkende oefeningen haalde niets uit. Na enkele acupunctuur behandelingen ging het al veel beter. Inmiddels kom ik om de twee maanden bij Ellen of als het nodig is. De rugpijn is inmiddels vrijwel verdwenen. Wat ik zo fijn vind is de combinatie van acupunctuur en massage die ze toepast gevolgd door moxa. Spanning, drukte in mijn hoofd en pijn in mijn lijf verdwijnen daarmee snel. Afgelopen jaar heeft ze na een operatie ook massages op de littekens toegepast wat bijdroeg aan het genezingsproces en het verminderen van de trekkende pijn die je kunt ervaren. Mocht je acupunctuur overwegen, dan kan ik Ellen van harte aanbevelen. Ellen is heel fijn in het contact en haar uitgebreide kennis van de Chinese- en Japanse acupunctuur in combinatie met haar ruime ervaring als fysiotherapeut maken haar behandelingen zeer effectief.

Esther