Skip to main content

Praktijk voor Chinese en Japanse acupunctuur

Regio Arnhem-Ede-Wageningen

Praktijk voor Chinese en Japanse acupunctuur

Regio Arnhem-Ede-Wageningen

Praktijk voor Chinese en Japanse acupunctuur

Regio Arnhem-Ede-Wageningen

Praktijk voor Chinese en Japanse acupunctuur

Regio Arnhem-Ede-Wageningen

Praktijk IJspeert

Emmenhoeve 12
6721 LC Bennekom

Tel. 06 - 43 97 54 52

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TCMA-logo

20131003 11A9584

IMG 0478

Depressief door hormonen

Ik ben bij Ellen en met acupunctuur in aanraking gekomen doordat ik aan het Googlen was en op haar website terecht kwam. Ik liep al een tijdje rond met depressieve klachten door mijn hormoonhuishouding en door middel van een positieve benadering en acupunctuur ben ik daar vanaf gekomen. Sindsdien kom ik ook met bijvoorbeeld sportblessures en ook daar had ik baat bij. Soms al na één behandeling.

B. Jansen

Moe, slecht slapen

Na een zware periode in mijn leven had ik eindelijk het gevoel dat ik de zaken weer op de rit had. Alleen, ik bleef maar moe, had weinig eetlust en sliep slecht. Na een paar acupunctuurbehandelingen bij Ellen voelde ik de energie in mijn lijf weer stromen. Blokkades verdwenen en mijn lijf voelde als vanouds. Er gebeurde echter niet alleen mooie dingen in mijn lijf. Ik hervond ook weer de kracht om naar mezelf te luisteren, en keuzes te maken die goed waren voor mezelf. En dat laatste niet alleen door de werking van de naalden, maar ook door de plezierige gesprekken met Ellen, waarin zij mij regelmatig een spiegel voorhield."

Inez van Broekhove

Burn out

Na een burnout ben ik nu weer aan het werk maar ik heb nog steeds niet de energie om er veel naast te doen. Via acupunctuur kan ik meer uit mijn dag halen en zelfs weer sporten! Ellen heeft me ook voedingsadvies gegeven om daarmee goede energie binnen te krijgen. Ik heb stukken minder hoofdpijn en kan weer normaal doorslapen ´s nachts. We zijn nu aan het afbouwen, dus ik ga nu een keer in de vier weken om mijn verdere herstel te ondersteunen."

Frans Brokboer

Depressie

Ik kwam bij Ellen terecht op aanraden van een goede vriendin. Ik had uiteenlopende klachten. Hele concrete klachten. Zo had ik rsi klachten in mijn ellebogen, en werd ik na een miskraam nog steeds maar niet opnieuw zwanger. Maar ook, in mijn beleving, wat vagere klachten. Ik had over het algemeen weinig energie, en was na een depressie, zo'n 6 jaar geleden, nog steeds niet de oude. Ik had af en toe nog sombere buien, die ik het beste kan omschrijven als een leeg gevoel; alsof er een gat in je buik zit.
Ellen is met mij aan de slag gegaan. De rsi klachten verdwenen redelijk snel. In het begin had ik niet het gevoel dat 'er iets gebeurde'. Op een gegeven moment werd mijn depri stemming zelfs erger. Maar daarna is er een ommekeer gekomen en ging het steeds beter. Het energieniveau is verbeterd. Maar het belangrijkste is dat de sombere buien weg zijn en weg blijven. Het lege gevoel is weg. Ik voel me gelukkig en in balans en ben daar zeeeer dankbaar voor.
En last but not least; de ondersteuning bij het ziekenhuistraject heeft geholpen: na 6 mislukte IUI behandelingen, is de eerste IVF behandeling gelukt. Inmiddels ben ik 34 weken zwanger.
Ellen is een zeer prettig en integer persoon. Een fijne en getalenteerde vakvrouw bij wie ik graag kom voor een behandeling."

Lisette van Dijk